Behandlinger

Klipning

Herreklip
Herreklip Fra 175 - 325,-

Vores herreklip er for dig, som i forvejen har en korthårsfrisure. Klipningen bliver ofte udført med maskine i sider og i nakke. I behandlingen får du en skøn hårvask, klipning, styling

Kreativ Herreklip Fra 275 - 425,-

Vores kreative herreklip er for dig, som har længde på dit hår, eller som ønsker at gå fra langt til kort. Der afsættes ekstra tid til klipningen. I behandlingen får du en skøn hårvask, klipning og styling

Trim af skæg ifm. klipning 100,-
Dameklip
Dameklip inkl. vask & styling Fra 275 - 425,-

Vores dameklip inkluderer konsultation, hårvask, klipning, føntørring, styling.

Studsning pandehår 50,-
Børneklip
Børneklip 0-12 år ekskl. vask 235,-

Vores børneklip er fra 0-12 år og inkluderer ikke hårvask. Derfor skal barnets hår være vasket på samme dag, som behandlingen finder sted.

Farvebehandlinger

Reflekser Fra 1050 - til 1350

Reflekser laves med folie, for at skabe et smukt farvespil.

Behandlingen inkluderer styling.

Reflekser Fresh up inkl. let føn 950,-

Vores fresh up reflekser er for dig, som tidligere har fået lavet refleksbehandling og blot ønsker at opfriske ud groningen over skilningen. Det vil sige i din hårgrænse og udgroning.
Behandlingen er inklusiv en let føntørring.

Gloss inkl. let føn Fra 350,-

Med en gloss-behandling tilfører vi dit hår masser af glans og dybde, men har her vi også mulighed for at ”lege” med farverne hvis du ønsker dette. En gloss holder i to til seks uger. Du kan booke en gloss i forbindelse med din farve behandlingen eller som enkeltstående behandling.
Behandlingen er inkl. en let føntørring.

Helfarve Fra 600,- til 950,-

Her har du mulighed for at farvet hele dit hår eller at få farvet sektioner ind i håret. Ved denne type farvebehandling opnår du et klassisk ensartet resultat fremfor reflekser, som giver farvespil.
Behandlingen er inklusiv styling.

Specialbehandlinger

Balayage Fra 1.550,- til 2150,-

En balayage behandling er en frihåndsteknik hvor man ”maler” håret for at skabe dimensioner i håret og derved opnår et naturligt lysnet look.
Behandlingen inkluderer gloss og styling.

Balayage Fresh up 1250,-

En behandling for dig, som allerede har fået lavet en balayage, og som ønsker at få frisket den op. Vi "maler" med en frihåndsteknik i det øverste lag af håret, så farven opfriskes.
Behandlingen inkluderer gloss og styling.

Colormelting Fra 1.150,- til 1550,-

Colormelting er en teknik, hvor vi oftest anvender forskellige nuancer; en i bunden, en i mellemstykket og til sidst en tredje farve i spidserne. Alle nuancer blendes ind i hinanden, for at få et udtryk ligner, at de er "smeltet" sammen - heraf navnet. Colormelting giver et blødt udtryk. Behandlingen inkluderer føntørring og styling.

Babylights Fra 1350,- til 1750,-

Babylights er ultratynde reflekser / vævninger lavet med folie. Her kan man skabe den smukke og flerdimensionelle hårfarve, som man ser hos børn. Babylights blender ind i din naturlige farve og gør, at der næsten ingen udgroning kommer, og farvningen kræver derved mindre vedligeholdelse. Babylights er for dig, som ønsker et naturligt farveresultat. Behandlingen inkluderer føntørring og styling.

Babylights fresh up 1050,-

Vores fresh up babylights behandling er for dig, som i forvejen har fået lavet babylights, men som blot ønsker at friske den op. Vi laver babylights i det øverste lag af håret samt rundt i hårgrænsen, så håret ser nyfarvet ud. Behandlingen inkluderer føntørring og styling.

Krøller
Permanente krøller Fra 750,- til 1050,-

Når vi laver permanente krøller ændrer vi strukturen på håret. Hvilken type krøller du ønsker, er op til dig og aftales ved dialog forinden behandlingen. Du må som udgangspunkt ikke have farvebehandlet hår, hvis du ønsker permanente krøller.

Bryn & vipper

Bryn & vipper inkl. Tilretning 275,-

Dine bryn og vipper farves efter ønske og under vejledning. Bryn rettes til med voks og / eller pincet. Der tages højde for dine naturlige farver og vi finder den form på brynet som rammer dit ansigt flot ind. Farven holder i 2-4 uger

Farvning af vipper 150,-

Dine vipper farves efter ønske, og som passer bedst til dig. Farven holder 2-4 uger.

Farvning af bryn inkl. tilretning 150,-

Dine bryn farves efter ønske og under vejledning. Brynet rettes til med voks og / eller pincet. Der tages højde for dine naturlige farver og vi finder den form på brynet som rammer dit ansigt flot ind. Farven holder i 2-4 uger.

Bryn tilretning 100,-

Vi retter dine bryn med voks og / eller pincet og finder den form som rammer dit ansigt flot ind.

Styling & Make-up

Vask & let føn 350,-

Denne behandling inkluderer en hårvask samt en let føntørring.

Vask, føn & styling m. jern Fra 450,- til 650,-

Inkluderer en hårvask, føntørring samt styling med enten krøllejern eller styling jern.

Let opsætning Fra 350,- til 475,-

En let påsætning sættes lidt af dit hår op, mens resten af håret styles let med enten krøllejern eller styling jern. En perfekt blanding, hvis du f.eks. skal til en uformel fest eller bare gerne vil gøre lidt ekstra ud af det. Du bedes komme med nyvasket og tørt hår til behandlingen.

Opsætning Fra 450,- til 650,-

En opsætning er til dig, der f.eks. skal til bryllup eller lign., og gerne vil have håret sat flot op. Behandlingen inkluderer en opsætning af hele dit hår ud fra dine ønsker. Først gennemarbejdes længderne, og herefter opsættes håret i den ønskede frisure.

Skal du giftes?

Ved at vælge en brudepakke får du en “total styling”. Her samles alle elementerne i en højere enhed; Hår, hud, makeup, kjole og stil, så du får et helt gennemført look.

Kontakt

T: 93 93 27 83

Åbningstider

Mandag: 09:00 - 17.30
Tirsdag: Lukket
Onsdag: 09:00 - 20.00
Torsdag: 09:00 - 17.30
Fredag: 09:00 - 17.00

Adresse

Thomas Olesen løkkens vej 2,
9200, Aalborg SV

Ofte stillede spørgsmål

Du kan afbestille din behandling ind til 12 timer før.

Hvis du afbestiller indenfor 12 timer eller udebliver fra din behandling, pålægges der et gebyr på 50% af behandlingens pris.

En behandling er tit og ofte en meget individuel sag, hvilket betyder at det ikke er alle behandlingsformer som kan bestilles via nettet. Hvis du søger en behandling som ikke findes i bookingsystemet, bedes du venligst rette henvendelse direkte.